Garancia / Jótállás

A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvényben valamint az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003.(IX.22.) számú Kormányrendeletben foglalt rendelkezések az irányadók.

A termékek, annak típusától függően a vásárlás napjától számított 12-24-36 hónap garanciát vállalunk amennyiben szakember végezte a telepítési kivitelezési munkálatokat. A vásárlót a jótállási időn belül meghibásodott termék díjmentes javítása illeti meg. A garanciális javítások kizárólag a gyártási hibából eredő meghibásodásokra terjed ki.

A garancia használati útmutatóban lévő feltételek betartásával együtt érvényes. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli, így a „címzett fizet” feladású módú csomagokat átvevőpontunk minden esetben visszaküldi a feladónak.

Amennyiben a terméke meghibásodott, kérjük vegy fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségek egyikén:

Tel: +36 70 432 0031

e-mail: entry@kapuvasar.hu

Cégünk kizárólag a közvetlenül tőlünk vásárolt termékekre vállal garanciát, amennyiben az általunk forgalmazott, de nem közvetlenül tőlünk vásárolt terméke garanciális javítására vagy cseréjére van szükség kérjük a készülékhez mellékelt számlán megjelölt címen és telefonszámon érdeklődjön.