Entry Tel Szolgáltató Kft.

Bemutatkozása

Cég tulajdonosai külön-külön 2006 óta társasházkezeléssel és közös képviselettel, épületgépészettel foglalkoznak Budapest és  Pest megye területén.

2020-ban úgy döntöttünk, hogy közösen megalapítjuk az Entry Tel Szolgáltató Kft. nevezetű céget melynek célja, hogy ügyfeleink részére elérhető áron minőséget és gyors megoldást biztosítsunk, webáruházukon keresztül elérhető termékekkel és szolgáltatásainkkal.

Figyelve arra, hogy a magánszemélyek igényeit  ugyan úgy mint a társasházi, közületi  és ipari igényeket kielégítsük maximálisan.

Az ingatlankezelés ellátásához szükséges végzettségekkel rendelkezünk. Szakmai tudásunkkal, logisztikai, ügyfélszolgálati, értékesítői, könyvelői munkatapasztalatainknak és lelkiismeretességünkkel biztosítani tudjuk ügyfeleink elégedettségét, segítséget nyújtani egy kellemesebb, kényelmesebb, biztonságosabb lakókörnyezet kialakításában. A jog és szakmai követelmények maximális tiszteletbe tartáslával. Számunkra fontos a kölcsönös bizalmon alapuló, hosszú távú kapcsolat kialakítása, ezért minden erőnkkel azon vagyunk, hogy tudásunk legjavát adva végezzük munkánkat ügyfeleinkért.   

​Fontos számunkra a természet, ezért a leszerelt, meghibásodott, elhasználódott épületgépészeti termékeket megsemmisítésre adjuk le és az abból befolyt összeget fák ültetésére fordítjuk.

Hiszünk abban, hogy szakmai segítségünkkel minden ügyfelünknek segíteni tudunk és minőséget biztosítunk elérhető áron.  Mindent megteszünk azért, hogy Önök maximálisan elégedettek legyenek.